Geen mentale fitheid
zonder digitale fitheid

Tot 15 september bedraagt de prijs van de
basiscursus van één dag 150 euro (exc. BTW)

Geen mentale fitheid
zonder digitale fitheid

Tot 15 september bedraagt de prijs van de
basiscursus van één dag 150 euro (exc. BTW)

Werkgevers letten inmiddels op fysieke en mentale gezondheid van hun medewerkers.

Maar die twee komen niet meer goed zonder digitale fitheid.

Digitalisering en digitale transformatie zijn aan de orde van de dag in veel overheidsorganisaties. In het licht van een blijvend toenemende stroom te verwerken informatie en toegenomen thuiswerksituaties zet dat de slagkracht, werkdruk en werkplezier van de werknemers flink onder druk.

Digitale Fitheid. Een thema dat Digitaal bewustzijn, Digitale vaardigheden, Persoonlijke ontwikkeling en Persoonlijk kennismanagement omvat. Een heel framework waarbij de verschillende onderdelen in elkaar overgrijpen. Deze thema’s zijn afgelopen 15 jaar zwaar onderbelicht geraakt bij Management en HRM. Door COVID-19 is nog duidelijker geworden dat digitale fitheid naast mentale en fysieke fitheid van wezenlijk belang is. (En daar moet net als mentale en fysieke fitheid continue aan worden gewerkt) Tijd voor een inhaalslag!

Met name in het domein persoonlijk kennismanagement is ongelooflijk veel te halen voor een elke organisatie. En zeker ook hier geldt: ” je gaat het pas zien als je het doorhebt” Het vergt wat oefening, anders kijken naar het dogma van het document, micronotities  en de nieuwe text-renaissance maar de slagkracht die het geeft en de rust die het brengt zijn het meer dan waard!

Uitermate geschikt voor de gemiddelde kantoormedewerker die uren per dag bezig is op computer en smartphone en net als zijn of haar collega’s zich ernstig afvraagt of dat niet beter en slimmer kan, en vooral fijner. En zeker een must voor een freelancer, zzp-ers of iemand die zelf meer wil doen aan zijn persoonlijke ontwikkeling op gebied van digitalisering.

Martijn Aslander

Martijn Aslander geldt al tien jaar als één van de pioniers op dit vlak. Als oprichter van lifehacking.nl, bedenker van de hashtag #durftevragen en auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af doorgrondt hij de dynamiek van de netwerk- en informatiesamenleving en adviseert en traint hij vele organisaties in binnen- en buitenland op dit vlak. Met name kennisuitwisseling, innovatie, werkplezier en slagkracht zijn de focuspunten.

E-Learning Digitale Fitheid

In een serie masterclasses, inspiratie-sessies, zowel beschikbaar op HBO als MBO niveau kunnen medewerkers individueel of groepsgewijs online kennis nemen van Martijns inzichten en lessen. In combinatie met webinars, en online 1-op-1 sessies afgewisseld met fysieke bijeenkomsten kan het kennis en toepassingsniveau van de mensen vrij snel een flinke boost krijgen. Desgewenst kunnen we ook toetsingselementen verzorgen zodat achteraf getoetst kan worden of de medewerkers de lessen en inzichten afdoende tot zich genomen hebben.

Meteen beginnen?

Tot 15 september bedraagt de prijs van de basiscursus van één dag 150 euro (exc. BTW), daarna is de prijs 249,- (exc. BTW) met staffelkortingen vanaf 5-50 personen.

Wil je eerst meer weten?

Neem contact op als je meer wilt weten via martijnaslander@hey.com

Zelf digitaal fit
(voor jou alleen)

Samen digitaal fit
(voor jou & je team)